ACE-fosterhonden

El Perrito sponsort ACE

Dat doen we met z’n allen: alle fooi en andere extraatjes die gegeven worden bij de trimsalon gaan naar stichting ACE

De buitenlandse asielhonden hebben het echt enorm zwaar. 
Met deze stichting zijn wij in aanraking gekomen toen ik mijn hondje Pien adopteerde, ik zag hoe transparant er gewerkt werd en in de loop van de tijd hebben wij meerdere vrijwilligers ontmoet uit Nederland, België en Spanje, ook hadden wij de eer de dame te zien die deze stichting opgericht heeft en leidt: mevrouw Fabiënne Paques, dat doet ze samen met Hervé Marysael, respect !

De hondjes die ze onder haar hoede heeft, gered heeft van de straat, van de jagers en uit het dodingscentrum, dáár leeft ze voor. Ze weet van alle honden hoe het ze vergaat, waar ze naartoe gaan enz. Ongelooflijk! 

Bij de ACE-dag, die afgelopen jaar werd georganiseerd en waar alle vrijwilligers, ACE-hondjesbezitters en belangstellenden welkom waren was ook Fabiënne ( met haar partner Ton) aanwezig. Ze herkende de meeste honden nog en had voor allemaal een lief woordje en een aai. 

We heben gezien dat er bij deze stichting geen geld aan de strijkstok blijft hangen en dat het werk dat er verricht wordt geweldig is. We hebben de afgelopen tijd al meerdere honden virtueel geadopteerd en de meeste van hen hebben een nieuw warm plekje gekregen. Hierover krijg je dan bericht zodat je weet hoe het ‘jouw’ hondje vergaat.  Ook via de site van Ace kun je volgen hoe het “onze’( en al de andere schatten natuurlijk) vergaat. Er staat nog veel meer leuke en nuttige informatie op en een foto met eerlijke beschrijving van alle zieltjes die daar nog wachten op een fijn leventje…de moeite waard! 

Ik hoor vaak dat het een druppel op de gloeiende plaat is maar ieder hondje verdient toch een goed leven?  De leus van ACE is mooi: Je kunt niet alle honden van de wereld redden maar wel de wereld van één hond!  We gaan weer opnieuw sparen, alle gulle gevers wil ik bij deze enorm bedanken. U kunt zien dat het geld goed terecht 

 Voor € 15 euro per maand kun je op deze manier een hond op afstand adopteren. 

Recente aankondigingen

  • Melisso.. Melisso is het zoveelste Podencootje dat in het verleden onrecht en ergernis is aangedaan...Hij werd maanden gevoederd door een familie die met hem begaan waren, maar de sukkelaar is ...
    Geplaatst 10 apr. 2016 03:16 door El Perrito
Berichten 1 - 1 van 1 worden weergegeven. Meer bekijken »

Melisso..

Geplaatst 10 apr. 2016 03:09 door El Perrito   [ 10 apr. 2016 03:16 bijgewerkt ]

Melisso is het zoveelste Podencootje dat in het verleden onrecht en ergernis is aangedaan...

Hij werd maanden gevoederd door een familie die met hem begaan waren, maar de sukkelaar is zo erg bang. Als we hem willen aanraken, huilt hij het uit van angst, maar hier wordt reeds actief aan gewerkt. 

Stilaan begint Melisso nu een beetje vertrouwen te krijgen, maar hij heeft veel tijd en begrip nodig om open te bloeien. Melisso is geen kant en klaar hondje, geen beginnershond maar eentje dat met veel respect en liefde moet benaderd worden. 

Meerdere honden in zijn nieuwe thuis zou wenselijk zijn want daar kan hij zich aan optrekken en hij is graag bij soortgenoten, Melisso spreekt de roedel-taal. Tijd en geduld gaan ongetwijfeld wonderen doen...

Wie wil deze stakker helpen ?

1-1 of 1