El Perrito sponsort Spaanse asielhonden

Geplaatst 27 jan. 2011 00:34 door Winnifred Kremer   [ 10 apr. 2016 04:00 bijgewerkt door El Perrito ]
Dat doen we met z’n allen: alle fooi en andere extraatjes die gegeven worden bij de trimsalon gaan naar stichting ACE
De buitenlandse asielhonden hebben het echt enorm zwaar. 

Met deze stichting zijn wij in aanraking gekomen toen ik mijn hondje Pien adopteerde, ik zag hoe transparant er gewerkt werd en in de loop van de tijd heb ik meerdere vrijwilligers ontmoet uit Nederland, België en Spanje, ook had ik de eer de dame te zien die deze stichting opgericht heeft en leidt: mevrouw Fabiënne Paques. 

De hondjes die ze onder haar hoede heeft, gered heeft van de straat, van de jagers en uit het dodingscentrum, dáár leeft ze voor. Ze weet van alle honden hoe het ze vergaat, waar ze naartoe gaan enz. Ongelooflijk! 

Bij de ACE-dag, die afgelopen jaar werd georganiseerd en waar alle vrijwilligers, ACE-hondjesbezitters en belangstellenden welkom waren was ook Fabiënne ( met haar partner Ton) aanwezig. Ze herkende de meeste honden nog en had voor allemaal een lief woordje en een aai. 

Ik heb gezien dat er bij deze stichting geen geld aan de strijkstok blijft hangen en dat het werk dat er verricht wordt geweldig is. We hebben de afgelopen tijd al meerdere honden virtueel geadopteerd en de meeste van hen hebben een nieuw warm plekje gekregen. Hierover krijg je dan bericht zodat je weet hoe het ‘jouw’ hondje vergaat.  Ook via de site van Ace kun je volgen hoe het “onze’( en al de andere schatten natuurlijk) vergaat. Er staat nog veel meer leuke en nuttige informatie op en een foto met eerlijke beschrijving van alle zieltjes die daar nog wachten op een fijn leventje…de moeite waard! 

Ik hoor vaak dat het een druppel op de gloeiende plaat is maar ieder hondje verdient toch een goed leven? 
De leus van ACE is mooi: Je kunt niet alle honden van de wereld redden maar wel de wereld van één hond! 
We gaan weer opnieuw sparen, alle gulle gevers wil ik bij deze enorm bedanken. U kunt zien dat het geld goed terecht komt.