Allison was hoogzwanger ..

Geplaatst 23 jul. 2014 02:25 door El Perrito   [ 14 apr. 2016 01:19 bijgewerkt ]
Toen ze door haar baasje op straat werd gezet. 

Vanaf dat hij doorhad waardoor ze plotseling zo dik was geworden, moest hij niets meer van haar weten. Die misère, die problemen moest hij er niet bij hebben ! Allison was plots op zichzelf aangewezen, ze moest een geschikte plek zoeken om te bevallen en liefst in de buurt van voedsel.

Ze koos voor de haven, onder de rotsen, beschut tegen regen en wind, en in de buurt van de schepen was altijd wel wat afval te vinden. Het waren zware weken voor Allison... Gelukkig werd ze niet lang daarna opgemerkt door een havenwerker die op zijn beurt het asiel verwittigde. Toen we haar vonden, waren haar pups zo'n 2 weken oud. Allison was heel bang, reageerde puur instinctmatig toen ze probeerde bijten, ze wou alleen maar haar kleintjes beschermen. 

Een uur later mochten we haar aanraken, ze zag dat we geen kwade bedoelingen hadden, integendeel, we wilden haar helpen! Toen ze dit inzag mochten we dichter komen. Allison heeft tijd nodig om alles te verwerken, er is zoveel voor haar veranderd in korte tijd en ze moet zich tegelijkertijd ook nog eens ontfermen over haar pups.


Allison wordt gesponsord door de trimsalon, Cristal, het hondje wat lang op deze plek heeft gestaan is geadopteerd ! Ze heeft haar gouden mandje in Antwerpen gevonden, ik hoop dat ze een heerlijke tijd gaat krijgen met haar nieuwe gezin, dat heeft ze verdiend na alle ellende!

Ze verdient een veilig en goed thuis !