Even voorstellen ..

Zelf hebben we natuurlijk ook honden, een leuk zestal. Op één na zijn het allemaal Spaanse ACEhondje, waarvan er meestal wel een paar in de trimsalon te vinden zijn. Ze komen allemaal uit het Zuid­spaanse asiel. 

De eerste Spaanse schone was mijn hondje Pien, die in 2006 bij me is gekomen. In 2008 volgde 'Pruts' en ook de kleine, blinde Loli en de al wat bejaarde en 'iets te dikke 'Gappie' hebben de vliegreis naar Nederland gemaakt. Nadat Pientje in 2013 overleed hebben we nog twee schatjes geadopteerd; kleine, eigenwijze Catootje en de doodsbange Mila, In 2015 is tenslotte Amber er bij gekomen. Ze was een trimklantje en verdrietig genoeg is haar vrouwtje overleden. In de familie kon Amber niet terecht, dus nu woont ze gezellig bij ons in het ietwat onstuimige roedeltje.

Jakob, de papegaai die de site al vermeldde houdt me ook gezelschap en bemoeit zich met al het werk. Hij is 46 jaar, woonde bij een lieve klant van ons, maar door omstandigheden moest hij op zoek naar een nieuw onderkomen: bij ons dus.

Verder lekker veel buitendiertjes, allemaal voor de hobby en bijna allemaal tweedehandsjes, omdat we vinden dat vooral die beestjes het zo verdienen.


Amber

 Pruts
 Loli

 Gappi

 Catootje

 Mila