Losjeerboerderij

Een kijkje in de Loosjeerboerderij
El Perrito, een fijne vakantieplek voor uw trouwe viervoeter. De ruime, schone en lichte binnenkennels zijn voorzien van vloerverwarming en hebben een gedeeltelijk overdekt buitenverblijf, waar de gasten de hele dag gebruik van kunnen maken.

We bieden de honden rust en regelmaat en veel individuele aandacht: met maximaal 15 loosjees hebben we genoeg tijd en aandacht voor alle gasten.
Ook zoeken we een passend vriendje of vriendinnetje voor uw hond, waarmee ze het goed kunnen vinden. Zo kunnen ze zorgeloos spelen en goed gezelschap hebben: geen tijd voor heimwee hier !

Iedere hond heeft een eigen mand en deken. U mag ook uw eigen spullen meegeven, maar houd er rekening mee dat er wel eens iets kapot kan gaan.

's Avonds gaan ze natuurlijke allemaal lekker hun mandje in, ze krijgen dan een uitgebreide knuffel, waarmee we ze dan meteen goed kunnen nakijken of alles nog in orde is, en uiteraard krijgen ze een koekje om de dag mee af te sluiten. Dit ritueel hebben ze in het algemeen snel door en het is altijd een gezellige boel.

In principe krijgen de honden 2 keer per dag eten, dit gebeurt apart, zodat we er zeker van zijn dat iedereen zijn portie krijgt. Natuurlijk regelen we het ook als uw hond gewend is om de maaltijden in 3 keer te krijgen, zoals bij jonge honden of bij kans op maagtorsie.

We voeren Smölke of Ecostyle, dat kunt u zelf kiezen. Onze ervaring is dat 'probleemgevallen' baat hebben bij Ecostyle en dat het neutrale voer van Smölke in het algemeen goed wordt verdragen door iedere hond.

Mocht uw dier speciaal voer hebben dat u mee wilt geven, dan kan dat uiteraard ook. Dat leidt niet tot kortingen op het tarief, maar ook niet tot verhoging daarvan !
Kortom: een beter adres vindt u niet voor uw hond(en), en we vinden het heerlijk om ze te verwelkomen en verzorgen.

Tenslotte: voor de veiligheid van uw hond en die van anderen is het van belang dat u de vaccinatiebewijzen overlegt en de verklaring op de reserveringsbevestiging invult.