Ons voer

Uitgangspunten: gezond en biologisch
Wij voeren de volgende 2 merken aan de loosjees; er is een aantal klanten dat via ons overgegaan is op Ecostyle, vooral bij probleemgevallen. Die honden krijgen hier hetzelfde. Heeft uw hond problemen en bent u op zoek naar een oplossing? We kunnen in dat geval afspreken dat we hier beginnen met Ecostyle.Smølke wordt, naar onze ervaring, probleemloos geaccepteerd door de loosjeerhonden.

SMØLKE.
Smølke heeft in het premium segment een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bevat hoogwaardige ingrediënten waardoor het een hoge acceptatie kent en een optimale verteerbaarheid.
De voeding worden uiteraard geproduceerd zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen én zonder toegevoegde suikers.
Er worden uitsluitend natuurlijke antioxidanten gebruikt zoals vitamine E en Rozemarijn.
De vis die gebruikt wordt bij Smølke heeft het MSC keurmerk ( is een onafhankelijke en internationale organisatie die zich inzet voor duurzame visserij)

ECOSTYLE.

Een complete voeding, alles wat de hond nodig heeft zit erin. Ook is er speciale voeding voor honden met problemen met de huid en vacht, spieren en gewrichten of de spijsvertering.
De smakelijke brokjes met in elke soort speciale kruiden, zijn krokant en is goed voor het gebit. De voeding zorgt voor een actieve spijsvertering.
Onder de 'weetjes' kunt u meer over dit merk voer lezen.