Gezonde hond !‎ > ‎

Gebit: voor een goede bite !


Nieuw in ons assortiment: TEDDY'S PRIDE ORALCARE

Een onfrisse adem van hond of kat is een veelgehoord probleem. Oralcare kan een mooie, natuurlijke oplossing zijn !

Teddy’s Pride Oral Care is de eerste mondverzorging op basis van probiotica, die 24 uur lang een frisse adem geeft en ook nog eens de tanden schoner en natuurlijk witter maakt.

Kauwspeeltjes, plakverwijderende snacks, tandenborstels en -pasta’s zijn nu de meest gebruikte producten voor het onderhoud van het gebit van uw hond of kat. Deze methoden bieden echter slechts een tijdelijke oplossing en hebben meestal geen effect op de slechte ademgeur en gele, verkleurde tanden van uw hond of kat.

Teddy’s Pride pakt daarentegen de kern van het probleem aan. En dat zijn de slechte mondbacteriën die onwelriekende zwavelgassen produceren en de vorming van tandplak stimuleren.Natuurlijke frisse adem en schone, wittere tanden ..

Teddy’s Pride is op basis van 25 jaar onderzoek ontwikkeld door de Amerikaanse professor Dr. Jeffrey Hillman. De door hem geformuleerde probiotica ‘Probiora 3’ bestaat uit een mix van vriendelijke bacteriën, die de slechte mondgeur en gele tandkleur veroorzakende exemplaren uit de mondholte verdrijven. Daardoor stopt de productie van onaangename geurgassen en wordt de adem van uw hond of kat weer heerlijk fris. De ‘Probiora 3’ bacteriën hechten zich aan het tandoppervlak en voorkomt de aanmaak van tandplak en zorgt dat het gebit weer schoon en natuurlijk wit wordt.

Paar cent per dag

Teddy’s Pride is 100% natuurlijk en de meest complete en effectieve mondverzorging voor uw hond of kat. Het toedienen van deze probiotica is erg simpel. U strooit éénmaal per dag Teddy’s Pride over het eten voor een frisse adem, schone mond en natuurlijk witte tanden. Het poeder is smaakloos en geurloos, zodat zelfs het meest kieskeurige huisdier haar voederbak zal leegeten. Teddy’s Pride mondverzorging voor kat en hond is verkrijgbaar in een verpakking voor 60 dagen. Voor een paar cent per dag heeft u weer een hond of kat om te zoenen.

Houdt u er wel rekening mee dat een gebit met veel tandsteen wel eerst door de dierenarts gereinigd zal moeten worden. Oralcare kan daarna helpen nieuwe vorming van tandsteen tegen te gaan.


Verkoopprijs: € 24,95, ook te bestellen via onze winkel !


Comments