Trimsalon

Deze vindt u in de voormalige dars aan de achterzijde van de boerderij.
Hier werd vroeger het hooi binnengereden, vandaar de enorm grote deuren. Deze ruimte is verbouwd, door de grote lichte ramen is het er lekker licht en daardoor plezierig om in te werken.
De Trimklantjes kunnen zo ook gemakkelijk hun baasjes uitzwaaien, en nog belangrijker: ze weer goed kunnen zien bij aankomst voor het ophalen. Dat is altijd weer een leuk gezicht: een hevig kwispelend en vaak juichend (wederzijds) onthaal !

De entree is aan de achterkant van de boerderij, links van de grote deuren, u komt binnen door het Winkeltje (pas op de boeren op- en afstapjes !). Dit gedeelte was vroeger de stal, en ruikt ook nog een beetje zo. We hebben dit zoveel mogelijk 'boers' gehouden omdat het wel karakteristiek is: de 'geeltjes' liggen er nog en de blauwe kleur op de muren is ook ouderwets: dat was bedoeld om in de stallen de vliegen weg te houden...

In het Winkeltje is inmiddels een ruime keuze aan producten verkrijgbaar, u vindt ze ook op deze site, zodat u ze nog eens op uw gemak kunt bekijken zonder dat uw blije hond in uw nek springt !

De omgeving is hier iets kwetsbaarder, daarom verzoeken we u de hond hier aan de riem te houden, omdat vooral de heertjes nogal eens de vervelende gewoonte hebben overal hun poot op te tillen om hun geurtje achter te laten.

Door de boerendeur komt u dan in de trimsalon, deze is voorzien van 2 tafels, 2 baden (een extra bad voor de erg grote honden) en modern gereedschap en materialen. Door het bijhouden van de vele vakbladen blijven we op de hoogte van de nieuwste snufjes en inzichten, want ook het trimvak blijft zich ontwikkelen.