Bioresonantie

Wat houdt de behandeling in ?                                                                                             Wat kost een behandeling ?
De basis trillingsfrequenties die het lichaam uitstraalt worden gemeten door het apparaat, en waar nodig versterkt of geharmoniseerd. Bij een gezond lichaam zijn de trillingen sterk en in balans. Door dagelijkse invloeden van voeding, elektrische apparaten, vervuiling, stress en negativiteit kunnen ze verzwakt of gestoord raken.  Doordat het lichaam in zijn geheel samenwerkt om optimaal gezond te blijven komt het vaak voor dat de oorzaken van een lichamelijk probleem ergens anders in het lichaam zit dan dat het lichaam aangeeft. Het bioresonantieapparaat meet het gehele lichaam en kan zo verstoringen zichtbaar maken. Het te testen dier is 'verbonden' met het apparaat door middel van een speciaal matje waar het op ligt of zit en een soort 'vestje 'dat het om krijgt. Deze zijn met een kabeltje verbonden met het apparaat. De stroom wordt alleen gebruikt om de gegevens door te zenden, het dier wordt niet met stroom behandeld. Het dier kan in een ontspannen houding zitten of liggen zonder stress. De behandeling is absoluut pijnvrij en lichaamsvriendelijk. Het werkt met sinusgolven, dit zijn lichaamseigen golven.

Het eerste consult wordt alles doorgetest en gemeten. Hierbij wordt o.a. gekeken naar: voeding, schimmels, parasieten, bacteriën en virussen, stofwisseling en allergieën enz. Ook wordt er gemeten of bepaalde organen verzwakt zijn of bepaalde voedingsstoffen niet goed verdragen worden en of er gifstoffen in het lichaam aanwezig zijn. Hiervanuit gaan we kijken wat een goede behandelmethode is; harmonisatie van disharmonische trillingen, ontgiften, vitaliseren e.d. Daarnaast is het goed mogelijk dat er iets in de gewoontes moet veranderen; (voer, gedrag enz.). 

De behandeling duurt zo'n half uur tot 45 minuten. De eerste keer zal dit wat langer zijn omdat er dan zeer uitgebreid gemeten wordt. Het aantal vervolgbehandelingen is afhankelijk van een aantal factoren zoals de aard van de klacht, is het chronisch of acuut, leeftijd, medicijngebruik enz. Behandelbaar zijn bijvoorbeeld allergieën, chronische pijn, parasieten, dermatitis, infecties, gedragsstoornissen enz. De analyse kan ook geschieden via haren. Haren bevatten alle informatie van een individu. 

Ik ben géén dierenarts en wil en kan deze ook niet vervangen maar ik denk wel dat er meerdere manieren zijn om bepaalde problemen op te lossen . Het heeft mijn voorkeur om niet meteen naar chemische medicijnen te grijpen maar het op een natuurlijke manier aan te pakken, via een holistische werkwijze; bekijken van het geheel ( menigmaal komt een kwaal ergens in het lichaam bijvoorbeeld voort uit een slecht gebit, of een huidprobleem door een niet goed werkend orgaan)
De kosten bedragen: